15ο Δεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας

Διαθεματικές προσεγγίσεις στη γλωσσική διδασκαλία

23-25 Νοεμβρίου 2012 
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οι προφορικές παρουσιάσεις θα διαρκούν 20 λεπτά και θα δίνονται 5 λεπτά για ερωτήσεις. Επιπλέον, θα υπάρχει διάλειμμα 5 λεπτών ανάμεσα σε κάθε παρουσίαση για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να αλλάξουν αίθουσα. O χρόνος θα τηρείται αυστηρά ώστε να μπορούν οι σύνεδροι να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις σε περισσότερες από μία παράλληλες συνεδρίες.

Οι ομιλητές/ήτριες που θα κάνουν παρουσίαση σε μορφή Power Point θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την έκδοση MS Power Point 2003 ή κάποια παλαιότερη (καθώς η έκδοση Power Point 2007 είναι δυνατό να δημιουργήσει προβλήματα λειτουργίας). Το υλικό αυτής της μορφής θα πρέπει να σταλεί ως τις 20 Νοεμβρίου στις διευθύνσεις mmoumtzi@enl.auth.gr και pasxalis@enl.auth.gr έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία του και να αποθηκευτεί στον υπολογιστή της αντίστοιχης αίθουσας. Το όνομα του σχετικού αρχείου πρέπει να περιέχει τα ονόματα των συγγραφέων του.

Οι ομιλητές/ήτριες που δεν θα έχουν αποστείλει το υλικό του Power Point μέχρι τις 20/11, θα πρέπει να το παραδώσουν στον τεχνικό μας σε USB memory stick το αργότερο στο διάλειμμα πριν από την αρχή της συνεδρίας στην οποία γίνεται η παρουσίασή τους. Επίσης θα πρέπει να έχουν τα αρχεία τους και σε CD-ROM ώστε να αντιμετωπιστεί περίπτωση ασυμβατότητας του memory stick με τον υπολογιστή. Διαφορετικά, μπορούν να στείλουν το αρχείο με e-mail στον εαυτό τους, ώστε να το ανοίξουν από τους υπολογιστές που θα υπάρχουν στο ξενοδοχείο.

Όλες οι αίθουσες θα είναι εξοπλισμένες με υπολογιστή και προβολέα ψηφιακών δεδομένων για την παρουσίαση των ανακοινώσεων. Εάν για την παρουσίαση απαιτείται άλλου είδους εξοπλισμός θα πρέπει να σημειωθεί στο δελτίο συμμετοχής. Η Οργανωτική Επιτροπή θα διερευνήσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αυτόν τον εξοπλισμό.

Επιπλέον, οι ομιλητές/ήτριες που θα χρησιμοποιήσουν φωτοτυπίες (handouts) θα πρέπει να τις έχουν έτοιμες από πριν, καθώς η δυνατότητα φωτοτυπιών στο χώρο του συνεδρίου θα είναι πολύ περιορισμένη.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για την επικύρωση συμμετοχής στο συνέδριο και για να συμπεριληφθούν οι περιλήψεις των ανακοινώσεων του συνεδρίου στο βιβλίο περιλήψεων, θα πρέπει οι ομιλητές/τριες να επιβεβαιώσουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σ’ αυτό πληρώνοντας τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012.