Ανακοινώσεις Τμήματος

Ημ/νία: 6/10/2016  Από: Γραφείο Σπουδών
Τίτλος: Δηλώσεις μαθημάτων - Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

Την Παρασκευή 7/10 και την Δευτέρα 10/10, θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις των φοιτητών/τριών με τις Συμβούλους Σπουδών στη Γραμματεία του Τμήματος (09:00-14:00, κτίριο Διοίκησης, 3ος όροφος) για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που ενδεχομένως προέκυψαν μετά την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τις Συμβούλους Σπουδών διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 7/10: φοιτήτριες/-ητές με 169 ΠΜ και πάνω και οι περιπτώσεις των ατόμων που μπήκαν με κατατακτήριες εξετάσεις.
Δευτέρα 10/10: φοιτήτριες/-ητές με 0 έως 168 ΠΜ .

Για να κλείσετε ραντεβού πατήστε εδώ.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ 25/10/2016

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Γ.Σ., μετά την ολοκλήρωση της φάσης των εγγραφών από τις συμβούλους σπουδών, οι φοιτήτριες/ητές έχουν περιθώριο δύο εβδομάδων για τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων τους. Μετά το πέρας των δύο εβδομάδων (δηλ. στις 25/10) δεν θα επιτραπεί καμία άλλη αλλαγή σε μαθήματα. Υπενθυμίζεται ότι όσοι θα δηλώσετε μάθημα από άλλο Τμήμα που δεν υπήρχε διαθέσιμο στο sis.auth.gr καθώς και διπλωματική ή επιβλεπόμενη ερευνητική εργασία θα πρέπει να έχετε καταθέσει στη Γραμματεία το έντυπο δήλωσης μέχρι την λήξη των εγγραφών.

Επιστροφή στις ανακοινώσεις